Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A Benkó Dixieland Band koncertjével kezdődik szombaton a Bánki Nyár augusztus közepéig tartó rendezvénysorozata; a nyitóprogram egyben a vízi színpad befedését segítő jótékonysági koncert - - Fesztivál magazin
részletek »

A Benkó Dixieland Band jótékonysági koncertjével indul holnap a Bánki Nyár, mely augusztus közepéig várja a közönséget

Fesztivál magazin, hogy a hétköznapok taposómalma után töltsd fel testedet-lelkedet új élményekkel, szerezz barátokat, bővítsd ismereteidet. Megtudhatod, hogy akár lakóhelyed közelében milyen fesztiválokra érdemes ellátogatni akár az egész családnak
Fesztivál magazin
Itt vagy: Fesztivál magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
A Benkó Dixieland Band jótékonysági koncertjével indul holnap a Bánki Nyár, mely augusztus közepéig várja a közönséget
A Benkó Dixieland Band jótékonysági koncertjével indul holnap a Bánki Nyár, mely augusztus közepéig várja a közönséget
A Benkó Dixieland Band koncertjével kezdődik szombaton a Bánki Nyár augusztus közepéig tartó rendezvénysorozata; a nyitóprogram egyben a vízi színpad befedését segítő jótékonysági koncert - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád megyei Bánk község polgármestere csütörtökön.
Ivanics András elmondta: a Benkó Dixieland Band állandó résztvevője a bánki Louis Armstrong Jazzfesztiválnak is, és mivel ezt a programot legközelebb csak jövőre rendezik meg, az együttes felajánlotta, hogy idén jótékonysági koncertet adnak, hogy segítsék a vízi színpad befedését.

A zenekar Las Vegastól New Orleansig című koncert jegybevételének ötven százalékával járul hozzá az építés költségeihez, ezzel is segítve a Bánki Nyár, azon belül a dzsesszfesztivál programjainak időjárástól független megrendezését - tette hozzá a polgármester.

Július 6-án a Blues Fathers lép fel Bánkon a rock és a blues világslágereivel, egy héttel később mulatós estet rendeznek Kaczor Ferivel, Szandival, valamint Csocsesszel és zenekarával. Augusztus 9-én a Neoton Família ad koncertet.
Hirdetés

Augusztus másodikán a Turay Ida Színház előadásában láthatják az érdeklődők a Sugar - Van, aki forrón szereti című film musicalváltozatát.

A hagyományos folklór fesztivált és nemzetiségi találkozót július utolsó vasárnapján rendezik meg. A programsorozat augusztus 18-án zárul a Szent István napi ünnepséggel. Aznap este mutatják be a Sziget Színház előadásában a Mátyás, az igazságos című rockoperát, amit tűzijáték, majd hajnalig tartó utcabál követ.

A programsorozat keretében rendezik az V. Bánkitó fesztivált, amelyen július 19. és 21. között több mint ötven zenei formáció lép fel, civil szervezetek, művészeti csoportok és alkotóközösségek pedig kiállításokat, színházi előadásokat, szabadegyetemi előadásokat szerveznek.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - bánki nyár, fesztivál, koncert, színház, folklór
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-06-21 13:40:58
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü